Τα τελευταία χρόνια διαρκώς παρατηρούμε αυξήσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα το κόστος διαβίωσης να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Αυτό το κύμα ακρίβειας πρόσφατα επηρέασε και τις τιμές του καπνού, αυξάνοντας την τιμή των τσιγάρων. Ενώ η οικονομία στην διατροφή και την κατανάλωση ενέργειας μπορεί πολλές φορές να είναι αδύνατη, ένας εύκολος τρόπος να εξοικονομήσει κανείς χρήματα, μπορεί να είναι η αντικατάσταση του καπνίσματος με το άτμισμα. Το 2022 οι επιλογές στα προϊόντα ατμίσματος έχουν αυξηθεί με μια πληθώρα συσκευών και ατμιστικών υγρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες όλων. 

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά πώς το άτμισμα είναι ικανό να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων. Αν κάποιος κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, χονδρικά θα καταναλώνει 3 με 4 ml υγρό αναπλήρωσης, με την κατάλληλη περιεκτικότητα νικοτίνης για τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας προϊόντα Flavor Shots με μέση τιμή τα 18€ (για μια συσκευασία των 20ml/60ml με νικοτίνη 6mg/ml) και με 3€ τη μέση τιμή των αναλώσιμων ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, τότε με 40-50€ το μήνα καλύπτει επαρκώς την ανάγκη του για νικοτίνη, εξοικονομώντας πάνω από 100€ μηνιαίως σε σύγκριση με το παραδοσιακό τσιγάρο.

Ακόμα και για όσους δεν νιώθουν έτοιμοι για αυτή τη μετάβαση ή φοβούνται ότι το άτμισμα δεν θα τους ταιριάξει, πλέον με ελάχιστα χρήματα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν χρησιμοποιώντας μία συσκευή μίας χρήσης.