Βράβευση VapeLand στην κατηγορία e-shops για το 2020
 
Με μεγάλη μας χαρά σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρεία μας βραβεύθηκε από τα Shopping Awards 2020 για τη δημοφιλία και ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων που παρουσίασε κατά το έτος 2020.
Η εταιρεία μας τιμήθηκε με το Χρυσό Διαμάντι στην κατηγορία e-shops.
 
Τα Shopping Awards είναι ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που στηρίζεται στις αυστηρές κριτικές των επισκεπτών σε επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.
Είναι ο μόνος και πιο πρωτότυπος θεσμός, αφού συλλέγει και επεξεργάζεται για 210 μέρες ότι κριτική (θετική ή αρνητική) καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως το google, τα social media, κανάλια πωλήσεων όπου υποβάλλονται κριτικές (skroutz, bestprice κ.α.), sites υπηρεσιών, αναφορές σε δημόσιες πηγές (ενημερωτικά portals, fora κλπ), αλλά και σε δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, βγάζοντας ένα εμπεριστατωμένο και έγκυρο αποτέλεσμα.
Στηρίζονται στις κριτικές των ίδιων των πελατών μας για το τρέχον έτος, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την επιβράβευση που μας προσέφεραν μέσω της εμπιστοσύνης και της στήριξης που επέδειξαν στην εταιρεία μας.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι οι καταναλωτές επισκέφθηκαν τα καταστήματά μας ή/και εξυπηρετήθηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δοκίμασαν και έκριναν με τον μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες μας στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2020 έως και 31 Αυγούστου 2020.
 
Η VapeLand διακρίθηκε, λοιπόν, μετά τη συλλογή των μετρήσεων του θεσμού και βγήκε ως μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία της για το έτος 2020.
Η βράβευση αυτή αποδεικνύει ότι η εταιρεία μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της, είτε αυτές αφορούν το e-shop είτε τα φυσικά καταστήματα, που προκύπτουν από την γρήγορη αποστολή των παραγγελιών, την άμεση ανταπόκριση και τεχνική υποστήριξη των πελατών και την άρτια εξυπηρέτηση από το πλήρως ενημερωμένο σε ατμιστικά ζητήματα προσωπικό των καταστημάτων της αλυσίδα μας.