Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία των πελατών μας.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: ασφαλείς όσοι επιλέγουν πιστοποιημένα προϊόντα

Από τον admin 27/09/2019 0 Σχόλια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, τα κρούσματα πνευμονοπάθειας που αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, συνδέονται με το άτμισμα ναρκωτικών και παράνομων προϊόντων.

Ο FDA, από την πλευρά του, συστήνει να σταματήσει η χρήση χημικών πρόσθετων και άλλων παράνομων ουσιών με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο κύριος Φαρσαλινός επιβεβαίωσε ότι τα κρούσματα οξείας αναπνευστικής δηλητηρίασης προκλήθηκαν από τη χρήση παράνομων εκχυλισμάτων μαριχουάνας.
Επιπλέον, επισημαίνει ότι προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε βάθος 10ετίας δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν ξαφνικά προβλήματα και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη χώρα μόνο.
Τέλος, τονίζει ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο εκφοβισμός που εφαρμόζεται στους ατμιστές, με αποτέλεσμα αυτοί να επιστρέφουν στο συμβατικό κάπνισμα.
 
Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία προωθεί το άτμισμα ως ασφαλή τρόπο διακοπής του καπνίσματος, έχει σημειωθεί η μεγαλύτερη μείωση των καπνιστών παγκοσμίως.
 
 

Αφήστε ένα σχόλιο