Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη εμπειρία των πελατών μας.

Vapeland Franchise

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

 

 

Γιατί να έρθετε μαζί μας | Λένε για εμάς | Πώς να γίνεις συνεργάτης μας

 

Η θέση μας στην αγορά σήμερα:

Οι σημερινές συνθήκες της αγοράς, καθιστούν κάθε επιχειρηματική κίνηση επισφαλή. Η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου μας τα τελευταία χρόνια παρά την όξυνση της εγχώριας κρίσης (2010-2014) αποτελεί εχέγγυο για κάθε υποψήφιο συνεργάτη μας προς τη σωστή και ασφαλή κατεύθυνση της επιχειρηματικής του δράσης. Στη σημερινή εποχή όπου πριν την απόφασή του ο καταναλωτής ενημερώνεται αρχικά από το διαδίκτυο είναι σημαντικό να αντιληφθεί γρήγορα και με σαφήνεια τί είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς και τις επιλογές που έχει. Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε να απλοποιούμε συνεχώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας www.vapeland.gr και σε συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς και προγραμματιστές, που ενημερώνουν διαρκώς με νέα προϊόντα, το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google όταν ο χρήστης ερευνά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

 Οι λόγοι της επιτυχίας μας στη σημερινή αγορά:

 

Προσεκτικά βήματα στην ανάπτυξη του δικτύου βάση σχεδιασμού.

Η κάθε επιχείρηση της αλυσίδας μας έχει ξεχωριστό πεδίο επιχειρηματικής δράσης που προκύπτει από τον σχεδιασμό και την ανάλυση της έρευνας της εκάστοτε αγοράς, με βασικούς άξονες τον σεβασμό στον κάθε συνεργάτη και την απόλυτη διασφάλιση της επένδυσής του.

 
Υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εμπειρία της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού τσιγάρου μας δίνει την δυνατότητα επιλογής προϊόντων  από όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα  δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες μας, να παρέχουν πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
 
Μοναδικότητα concept και φιλοσοφίας καταστημάτων και προϊόντων.
Η ιδέα και η φιλοσοφία των καταστημάτων μας είναι απλή και ξεκάθαρη.

 “Δεν εμπορευόμαστε προϊόντα που δεν θα χρησιμοποιούσαμε και εμείς οι ίδιοι.” 

 Η τεχνογνωσία που παρέχουμε μέσω της διαδικασίας της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες μας να παρέχουν και στον πλέον απαιτητικό πελάτη ένα μεγάλο πλήθος από προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου που διατίθενται παγκοσμίως. Επιπλέον η ποικιλία, οι τιμές και η άριστη ποιότητα των προϊόντων των καταστημάτων μας, απευθύνεται σε κάθε καταναλωτή ανεξαρτήτως φύλου και οικονομικού επιπέδου, αντλώντας με αυτό τον τρόπο από ολόκληρη την δεξαμενή του καταναλωτικού κοινού. Τέλος, ο συνδυασμός των χρωμάτων καθώς και η μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση και διάταξη των καταστημάτων μας, τα καθιστούν ευπρόσιτα και ιδιαιτέρως ελκυστικά προς όλους.
 
Συνεχής επένδυση στην τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στην γνώση και την τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο για να διευρύνει τους ορίζοντές της. Η αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες και ξένους κατασκευαστές μας κάνει την μοναδική ελληνική εταιρία franchise με τις πλέον ολοκληρωμένες υψηλού επιπέδου γνώσεις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες φίρμες ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως. Όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση μετουσιώνεται σε τεράστια δύναμη στα χέρια του κάθε συνεργάτη μέσα από τις διαδικασίες διαρκούς εκπαίδευσης και υποστήριξης των καταστημάτων.

 

Οικονομική κρίση:

 
Η οικονομική κρίση και η παρατεταμένη ύφεση, οδήγησαν σε μια νέα κατηγορία καταναλωτών, τον σκεπτόμενο καταναλωτή. Είναι γνωστό πια ότι οι εποχές που οι καταναλωτές πλήρωναν αλόγιστα υπεραξίες για προϊόντα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο καταναλωτής σήμερα, δίνει σημασία ακόμα και στο μικρότερο οικονομικό ποσό προς διάθεση, μη κάνοντας παράλληλα όμως έκπτωση στην ποιότητα που αναζητά. Η κατηγορία αυτή των καταναλωτών, είναι και αυτή που μας έχει δώσει την ξεκάθαρη υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού σήμερα, δεδομένου ότι η σχέση ποιότητας- τιμής στα προϊόντα της αλυσίδας μας είναι ασυναγώνιστη και αποτελεί για εμάς διαρκώς τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα και από την ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου μας. 

Σε πλήρη αντιστοιχία με τα παραπάνω, η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει και στον σκεπτόμενο επιχειρηματία, ο οποίος υπολογίζει και σταθμίζει πολύ προσεκτικά τις παραμέτρους και τις συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να επενδύσει στο σημερινό αβέβαιο τοπίο. Η εταιρεία μας, στηριζόμενη σε αυτήν την κατηγορία επιχειρηματιών, έχει αντλήσει και συνεχίζει να αντλεί τον κύριο όγκο των συνεργατών της, απομακρύνοντας τους από αδιέξοδα προβληματικών επιχειρήσεων και ανεργίας, δίνοντάς τους την ευκαιρία και την διέξοδο για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με ένα σχετικά χαμηλό απαιτητό αρχικό κεφάλαιο, με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης.

 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα του Franchise της Vapeland:

 

Απουσία royalties επί του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων.
Η εταιρεία μας, στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού προς τους συνεργάτες μας, απαιτεί μηδενικά ποσοστά επί του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων, με συνέπεια το 100% της κερδοφορίας της εκάστοτε επιχείρησης να διαχειρίζεται και να καρπώνεται μόνο από τον κάθε επιχειρηματία – συνεργάτη μας!
 
Απουσία απαιτήσεων για ελάχιστες παραγγελίες.
Η εταιρεία μας δεν έχει καμία αξίωση για ελάχιστες παραγγελίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα και την ευελιξία στον κάθε συνεργάτη της για απόλυτη ελευθερία για τις ποσότητες και την συχνότητα της προμήθειας των κωδικών προϊόντων που θα χρειαστεί βάσει των πραγματικών του αναγκών και της ζήτησης του καταναλωτικού κοινού και μόνο (supply on demand).
 
Πλήρης ελευθερία στην επιλογή των συνεργείων κατασκευής της επιχείρησης.
Ο απόλυτος σεβασμός προς τους συνεργάτες μας, γίνεται εξ'αρχής σαφής και ξεκάθαρος. Η εταιρεία μας, έχοντας επιλέξει να δίνει την απόλυτη ελευθερία στον συνεργάτη της να επιλέγει κατά το δοκούν τα συνεργεία κατασκευής της επιχείρησης του, παρέχοντας του κάθε βοήθεια στην αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών κατασκευής, κινείται πάντα προς την κατεύθυνση της ελαχιστοποίησης του κόστους επένδυσης και της μέγιστης δυνατής εξοικονόμησης των απαιτούμενων για την επιχείρηση πόρων, προς όφελος των συνεργατών της.
 
Στενές προσωπικές σχέσεις με τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά.
Η εταιρεία μας, τηρώντας στάση απόλυτης ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, τιμώντας την επιλογή του κάθε συνεργάτη της για ένταξη στο δίκτυο της, και θέλοντας να δικαιώνει τις υψηλές προσδοκίες που η ίδια έχει θέσει βάζοντας πάντα τον πήχη στο υψηλότερο σημείο, αντιμετωπίζει τον κάθε ένα συνεργάτη της ξεχωριστά σαν μέλος μιας πραγματικής οικογένειας, σε κάθε στάδιο και φάση της μακρόχρονης συνεργασίας της μαζί του.
 

Γιατί Vapeland;
 

 • Χαμηλό κόστος επένδυσης με ταχεία απόσβεση
 • Άμεση κερδοφορία
 • Εξαιρετικά προϊόντα σε τιμές ανταγωνιστικές
 • Διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη των καταστημάτων
 • Προσωπικές σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης με τον κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά

 

 Λένε για εμάς:

 


Παναγιώτης Μαρκάκης

Ιδιοκτήτης καταστήματος Γλυφάδας (Γούναρη 52 Άνω Γλυφάδα).

To 2012 ξεκίνησε η συνεργασία μας με την αλυσίδα Vapeland.

Αρχικά ήρθαμε σε επαφή ως πελάτες και νιώθοντας έτοιμοι για την πρώτη επιχειρηματική μας κίνηση, γίναμε συνεργάτες. Παρ’ όλο που δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη επαφή με το χώρο, η προσέγγιση με το αντικείμενο μας τράβηξε πάρα πολύ το ενδιαφέρον. Έχοντας καθημερινά δίπλα μας την εταιρία που είναι μαζί μας σε όλα μας τα βήματα από την πρώτη στιγμή, νιώθουμε ασφάλεια και υποστήριξη στις δυσκολίες που συναντάμε. Η  Vapeland περιγράφει μια εξαιρετική επαγγελματική επιλογή σε συνδυασμό μάλιστα με τα φυσιολογικά πλαίσια στα οποία κυμαίνεται το αρχικό κόστος. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προμηθευόμαστε από την αρχή της συνεργασίας μας έως και σήμερα καθώς και η συνεχής εκπαίδευσή μας συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία μας.

 


Γιώργος Μισιάκας 

Ιδιοκτήτης καταστήματος Αγίου Στεφάνου.

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο της κατασκευής ακινήτων, ανέκυψε μια στροφή σε ένα τελείως νέο, για εμένα, επαγγελματικό χώρο, αυτό του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Στα μέσα του 2012 ανοίξαμε το Vapeland στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Κίνηση τολμηρή για την πόλη καθώς ο κόσμος δεν γνώριζε αρκετά σε σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Σήμερα και έπειτα από αρκετή προσπάθεια, έχω νιώσει ότι έκανα μια σωστή κίνηση αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης της τοπικής κοινωνίας. Η πόλη μάς έχει αγκαλιάσει & όλοι ομολογούν ότι έλειπε ένα κατάστημα με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Με την αρωγή της εταιρείας που είναι πάντα δίπλα μου, επιδιώκω καθημερινά το καλύτερο για τους πελάτες μου. Θεωρώ επιχειρηματικά την επιλογή μου ως την καλύτερη, τηρουμένων των αναλογιών, με βάση τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται στην πόλη που δραστηριοποιούμαι. Εξάλλου, φθάνοντας στο σήμερα, ο λόγος επένδυσης-προσόδων είναι ήδη πολύ καλός & τείνει βελτιούμενος αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ακόμα νέα επιχείρηση.

 

Πώς να γίνεις συνεργάτης μας:

 

Μολονότι οι σημερινές συνθήκες της αγοράς, καθιστούν κάθε επιχειρηματική κίνηση επισφαλή, η συνεχής επιτυχημένη και δυναμική ανάπτυξη του δικτύου μας την τελευταία τετραετία αποτελεί εχέγγυο για κάθε υποψήφιο συνεργάτη μας προς την σωστή και ασφαλή κατεύθυνση της επιχειρηματικής του δράσης.
 
Με υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, μοναδικότητα στη φιλοσοφία των καταστημάτων και προϊόντων μας αλλά και συνεχούς επένδυσης στην τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου η αλυσίδα καταστημάτων Vapeland διευρύνει με προσεκτικά βήματα την ανάπτυξη του δικτύου της βάσει του στρατηγικού σχεδιασμού της.
 
Αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη για τον σκεπτόμενο επιχειρηματία, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με άμεση κερδοφορία, ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης, σχετικά χαμηλό απαιτητό αρχικό κεφάλαιο.
 
Η Vapeland αποτελεί και επιχειρηματικά την πλέον ολοκληρωμένη λύση :
 

 • Σεβασμός στον καταναλωτή, με υψηλής ποιότητας προϊόντα
 • Στενές προσωπικές σχέσεις με τον κάθε franchisee ξεχωριστά
 • Απουσία Royalties επί του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων
 • Απουσία απαιτήσεων για ελάχιστες παραγγελίες
 • Συνεχής Έρευνα & Ανάπτυξη
 • Συνεχής επένδυση στην τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου 
 • Επένδυση στη σωστή εκπαίδευση των συνεργατών μας

 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σας, ώστε να προχωρήσουμε στην από κοινού αξιολόγηση των προοπτικών συνεργασίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]